Дома > Вести > Вести од индустријата

Индикациски ефект на засолништето за автобуси

2021-11-15

Засолништето за автобуси ќе им донесе добар знак и на пешаците на доцното враќање. Во моментов станува важен дел од урбаната средина, сè повеќе добива големо внимание. Меѓу нив, овој вид превоз доби омилен избор на многу луѓе со површноста на површните и ценовните отстапки и стана една од најпопуларните опции за патување. Наавтобуски засолништечесто е поврзан со штандот за чекање, кој доби големо внимание од луѓето.
Со ажурирањето наавтобуски засолништеWarlift, се повеќе и повеќе функции се користат на кабината за чекање. На пример, неодамна лансираниот интелигентен задолжителен штанд се одржува во традиционалната функција и зголеми многу модерни луѓе со многу модерни луѓе. Карактеристики, како што се полнење мобилни телефони, обезбедување бесплатна Wi-Fi, општо барање информации за паста (сообраќајна линија, туристички атракции, итн.). Според погодностите на јавноста.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept